Inschrijven bij onze praktijk

Wij verwelkomen graag nieuwe patiënten in onze praktijk.

Woont u in een van onderstaande postcodegebieden, dan bent u van harte welkom om u in te schrijven in onze praktijk. Als u al een huisarts in Zwolle heeft, dan adviseren wij u om eerst in gesprek te gaan met uw oude huisarts over uw wens tot overschrijven. Vanwege de grote toestroom van nieuwe patiënten, kan het enkele weken duren voordat wij uw inschrijving verwerkt hebben. Bel of mail ons hier bij voorkeur niet over.

Wij accepteren patiënten uit de volgende postcodegebieden: 8011, 8012, 8013, 8021, 8022, 8023, 8025 en 8032 (AA t/m CW).

Inschrijven kan op drie manieren:

  1. Inschrijfformulier online invullen. Klik hier.
  2. Inschrijfformulier downloaden en ingevuld afgeven bij de balie in onze praktijk. Klik hier om te downloaden.
  3. Inschrijfformulier ophalen bij de balie in onze praktijk, invullen en weer afgeven. 

Voor elk familielid vanaf 12 jaar moet het formulier afzonderlijk worden ingevuld. Wij gaan altijd discreet en veilig met uw gegevens om.

Belangrijk!

  • Informeer uw huidige huisarts over uw vertrek en geef toestemming voor het overdragen van uw dossier.
  • In verband met de grote toestroom kan het enkele weken duren voordat wij uw inschrijving hebben verwerkt.
  • Totdat uw inschrijving door ons is verwerkt, blijft uw huidige huisarts het eerste aanspreekpunt voor zorgvragen.
  • Geef aan uw behandelaren en het ziekenhuis door dat uw nieuwe huisarts NKM Sollie van huisartsenpraktijk Hanzehart is, zodat brieven en uitslagen bij ons binnenkomen.
  • Indien u nog geen apotheek heeft in Zwolle, schrijft u zich dan in bij een apotheek in Zwolle. Dit voorkomt verkeerd verzonden recepten.

Kennismakingsgesprek

Het kan zijn dat we op basis van uw medisch dossier besluiten een kennismakingsgesprek met u in te plannen. Mocht u zelf graag een kennismakingsgesprek willen hebben, dan kunt u hierover contact opnemen met de praktijk.